Ilmalämpöpumpun asennus ammattitaidolla Espoossa ja muualla Uudellamaalla

Pyydä maksuton arviokäynti

Cr-Asennus Oy:ltä saat ilmalämpöpumppujen asennukset ja muut ilmanvaihtoratkaisut koko Uudenmaan alueella.

 

Myymme ja asennamme laadukkaat laitteet. Asennustyö kattaa meillä kaiken alkukartoituksesta käyttöopastukseen saakka. Asentajillamme on Tukesin myöntämä pätevyys sekä kylmäainetta sisältävien laitteiden käsittelyyn että sähkötöihin. Ota yhteyttä ammattilaisiimme!

Maksuton alkukartoitus

Meillä on laaja valikoima ilmalämpöpumppuja, ja autamme sinua löytämään tarpeisiisi parhaiten sopivan tuotteen. Osaamme neuvoa laitteen mahdollisimman hyvässä sijoittamisessa.

 

Pyydä ilmainen kartoituskäynti, niin tulemme kartoittamaan rakennuksesi kokoon ja tarpeisiin soveltuvan ilmalämpöpumppuratkaisun ja annamme tarjouksen avaimet käteen -toimituksesta.

Esimerkkejä tuotteistamme

Asennukset kaikkine vaiheineen

Teemme ilmalämpöpumppujen asennukset helpolla avaimet käteen -periaatteella. Asennustyö kattaa sisä- ja ulkoyksikön asennuksen, läpiviennin yksiköiden välille, läpivientiin laitettavien putkien asentamisen ja eristämisen, putkien kytkemisen, järjestelmän tyhjiöimisen ja sen tiiveyden tarkastamisen.

 

Kun asennus on valmis, annamme vielä tarvittavan käyttöopastuksen. Kokonaisvaltaisen palvelumme avulla saat laitteen vaivattomasti ja turvallisesti käyttöösi.

Huollot ja korjaukset

Teemme myös kaikki tarvitsemasi ilmalämpöpumppujen huollot ja korjaukset Uudenmaan alueella. Saat meiltä myös laajan valikoiman varaosia.

 

Säännöllisen huollon avulla varmistat laitteen moitteettoman toiminnan sekä lisäät sen käyttöikää ja energiatehokkuutta. Haluatko tilata huollon tai korjauksen? Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Yhteystiedot

Tukesin myöntämät pätevyydet

Kylmäainetta sisältävien laitteiden asennus, kunnossapito, huolto, korjaaminen, käytöstä poistaminen, vuototarkastus ja talteenotto vaativat Tukesin myöntämän kylmäalan pätevyyden. Tukes pitää myös yllä rekisteriä yrityksistä ja henkilöistä, joilla on säädösten mukainen oikeus tehdä sähköasennustöitä.

 

Yrityksemme löytyy Tukesin rekistereistä seuraavilla numeroilla:

 

Sähkötyöt: 4875/91/2011
Kylmäaineet: 4875/91/2011